-

Nyheter

Blog Career stories

Zeljko – byggledare och besiktningsman

Vi har glädjen att hälsa den erfarna byggledaren och besiktningsmannen Zeljko Boskovic välkommen till vårt kontor i Göteborg! Vi passade på att få en kort pratstund när han var på besök på huvudkontoret.

Blog Career stories

John – en praktiskt inriktad byggledare och projektledare

Vi har glädjen att hälsa John Hallberg välkommen till vårt kontor i Göteborg. John är en erfaren projektledare och byggledare och vi passade på att få en kort pratstund när han var på besök på huvudkontoret.

Blog Career stories

JP på STHK i Luleå – en kreativ lagbyggare inom signal och ERTMS

Vår nyaste kollega heter Jan Paul Andersson och har en lång bakgrund inom signalområdet. Han kommer att leda vår affärsenhet inom ERTMS och signal, och blir även vår först anställda på STHK i Luleå. Vi kommer inom kort att berätta mer om hur JP ser på vårt erbjudande inom signal och etableringen i norra Sverige, men i denna artikel är det han själv som står i fokus.

Blog Career stories

John Adolfsson interim VD

John Adolfsson har med början den 19 januari utsetts till interim VD för STHK (Stockholmskonsulterna AB).

Blog Career stories

Håkan – ERTMS-specialist som kombinerar teori och praktik

Håkan Älvegran tillhör de allra först anställda på STHK och han är även att betrakta som något av en veteran inom olika apsekter på det svenska införandet av ERTMS-signalsystemet på järnvägen. Vi lät Håkan berätta lite mer om sig själv.

Blog

Fredrik leder STHKs fordonssatsning

Fordonsägare och operatörer är kunder vi vänder oss till i vår satsning på fordon och underhåll. Vi lät Fredrik Kihlanki som leder satsningen berätta mer om vad vi kan erbjuda.

Blog

STHK stöttar Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar har köpt in nya fordon och nyligen levererades det sista beställda exemplaret av typen M33. STHK har varit engagerade i projektet under en längre tid och vi passade på att ställa några frågor till Anders Dahl, som arbetar med kravhantering i projektet.

Blog Career stories

Oskar är ombord

Vår senaste rekrytering är Oskar Eliasson som titulerar sig systemingenjör och anpassningsingenjör för ombordsystem. Vi lät Oskar berätta lite mer om sig själv.

Blog Career stories

Möt Emma, vår nya HR-koordinator

Vi har glädjen att välkomna Emma Green som är vår nya HR-koordinator och är en viktig kugge när det gäller att vårda och utveckla vår konsultplattform. Läs mer om Emma i intervjun.

Blog

STHK breddar inom infrastruktur och öppnar kontor i Göteborg

STHK etablerar affärsenheten Infrastruktur under ledning av Joel Anselin som också är vår först anställda i Göteborg. Nyligen presenterade vi Joel i en separat artikel som ni gärna får läsa. Här tänkte vi berätta mer om tankarna bakom vår satsning på infrastruktur och vår etablering i Göteborg, och vi tjötade med Joel för att låta honom utveckla sina tankar.

Blog Career stories

Magnus – en projektledare som får saker att hända

Lär känna Magnus Sellstedt Lockner, ett av STHK:s senaste tillskott. Magnus drivs av viljan att förbättra och gillar att jobba i team tillsammans med människor som har en tydlig bild av vart de är på väg.

Blog Career stories

På västfronten något nytt – Joel, en lagbyggare med teknisk kompetens

Vår nyaste kollega heter Joel Anselin och har bred teknisk kompetens inom infrastruktur och han kommer att leda vår affärsenhet Infrastruktur. Han kommer även att etablera STHK i den expansiva och spännande göteborgsregionen. Vi kommer snart att berätta mer om detta, men i denna artikel är det Joel själv som står i fokus.