-

Möt Emma, vår nya HR-koordinator

Eklöf Stefan
Eklöf Stefan
Marknadsföring och kommunikation, teknikinformatör

Berätta om din bakgrund!

Jag är intresserad av vad som motiverar folk i olika situationer som till exempel i arbetslivet och jag har därför studerat HR och tagit enstaka kurser i psykologi och idrottspsykologi. I min kandidatuppsats undersökte jag sambandet mellan de tre klassiska parametrarna för tillfredsställelse i arbetslivet – autonomi, kompetens och tillhörighet – och i hur hög grad de korrelerade med att man stannade kvar på en arbetsplats.

Jag har jobbat i butik och även som koordinator och support till en HR-avdelning och känner mig redo att ta ett steg vidare och lära mig mer om hur man kan tillämpa det jag studerat i praktiken. Det ska bli spännande att göra det på STHK.

I vilket sammanhang trivs du bäst?

Jag tycker om att utvecklas och jag är alltid nyfiken på att lära mig nya saker, speciellt när jag är på en plats där jag känner mig bekväm och trygg. Den korta stund jag varit på STHK har jag upplevt att jag fått utrymme att få vara delaktig på riktigt och jag känner redan att jag kommer få möjligheten att växa tillsammans med STHK.

Vad har du för intryck av STHK så här långt?

Jag kände inte till STHK tidigare eftersom jag inte har jobbat i den branschen, men när jag såg annonsen till tjänsten jag nu börjar tilltalades jag av arbetsuppgifterna. Det passar mig perfekt att jobba på ett företag som är i en tillväxtfas och jag tror att jag kommer att kunna bidra med mitt perspektiv från HR-sidan och jag kommer säkerligen också att lära mig mycket, bland annat om järnvägsbranschen.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag gillar att vara fysiskt aktiv och tycker om att testa nya sporter, men mer till vardags gymmar jag, springer och spelar tennis. Och så gillar jag att läsa skönlitteratur och har plöjt en hel hög romaner i sommar. Jag gillar att läsa i pappersformat, men nyligen har jag motvilligt provat Kindle och fastat för det.