-

Jesper Mandre – seniorkonsult inom systemsäkerhet, signal och brandskydd

personfoto
Mandre Jesper
Mandre Jesper
Seniorkonsult Systemsäkerhet, Signal och Brandskydd

STHK har det stora nöjet att välkomna Jesper Mandre ombord. Vi fick tillfälle att växla några ord med honom.

Hej Jesper, berätta om din yrkesbakgrund!

Jag har drygt 20 års erfarenhet av signalbranschen, har jobbat mycket med ATC-systemet i ett antal olika roller, exempelvis konstruktion, säljstöd och utvecklingsprojekt. Jag har gradvis specialiserat mig inom säkerhetsområdet och har arbetat mycket med områden som säkerhetsgranskning, säkerhetsstyrning och RAMS samt som säkerhetsingenjör i projekt.

Vad gjorde att du sökte dig till oss på STHK?

Jag kände till firman sedan tidigare och känner många som arbetar där. Jag lockades också av STHK:s upplägg att ge stor frihet att styra över sin egen utveckling och inriktning men samtidigt en grundtrygghet i form av infrastruktur, kollegor och uppdragsförsörjning.

Om du fick välja ett uppdrag som skulle passa dig, vad skulle det vara?

Jag gillar att ställas inför något nytt och okänt som behöver styras upp. Jag stimuleras av att reda ut “omöjliga” uppdrag och skapa ordning i kaos genom att metodiskt sortera, utesluta och förstå sammanhang.

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag renoverar museibrandbilar, är med i en klubb som sysslar med detta. Jag är även intresserad av modelltåg. Jag har en idé om att ha en modell av alla fordonstyper jag jobbat med. Jag är inte riktigt där, men jag kämpar på.

Tack Jesper, varmt välkommen till oss på STHK!